maanantai 31. elokuuta 2009

Jokin laukaisi säryt

Eilen illalla söin salaatin, jossa oli avocadoa, pekonia, kananmunaa, jääsalaattia, tomaattia, kesäkurpitsaa, 2tl majoneesia. Pekonit paistoin voissa, joten rasvaa oli aikamoinen määrä ja tänään olin aivan kaameen turvoksissa sekä säryt aivan kamalat. Mut panacodia en tänään voi ottaa, ku huomenna pitää olla skarppina töissä.

En keksi enää muuta laukaisu tekijää, kuin rasva tai sit olen juonut vettä liian vähän:(

Aamupalaks söin 2 palaa ruisleipää, 2tl oivariinia, 4 siiv. kinkkua, 30g oltermannia, tomaattia, kananmuna sekä muki kahvia täysmaidolla

Pikkasen aamupalan jälkeen helpotti, mut ei paljoa..voi, voi:(

Yks positiivinen puoli oli, että paino oli pudonnut -500g viimeyönä......:)

Masennuskin hiipui taas kun hiipien itseeni. Huomasin, ku ei enää taas jaksanut mitään muuta ku itkeskellä. Näiden mukavien pillereiden lisäksi vielä masennuslääkkeetkin:( snif...

Päivälliseks vetäsin 2dl jauhelihapataa ( jauhelihaa, tomaattia, keittojuureksia, sipulia, sinihomejuustoa, turkkilaista jogurttia), lisäksi mulla oli edellisiltä päiviltä lihapadasta loput vihannekset joita jäi hieman. Raejuustoa ja kyytipojaksi vettä:)

No, menihän siinä samassa tietysti jälleen sitä ruisleipää, oivariinia, oltemanni juustoa:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Pieni testaus, et tänne pääsee kommentoimaan....pieniä vaikeuksia, mut ehkäpä jo nyt:)

hyvakarppi kirjoitti...

Jee, nyt pääsee kommentoimaan eli tervetuloa:)

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla tuntuu olevan ruisleipää oikea riippuvuus. Tästähän Heikkilät ja muut ovat kirjoittaneet, että himo jotain ruoka-ainetta kohtaan saattaa olla yliherkkyyden merkki.

Suosittelen kokeilemaan täysin viljatonta ruokavaliota kahden viikon ajan! Vain kokeilemalla voit tietää, johtuuko esim. särky ruisleivästä.

Keiju kirjoitti...

Kommentoin, Maureenin luota tulin. Avokado-salaatti on yksi suosikeista, vaikka muuten olenkin toistaiseksi toivoton hiilarisyöppö. Masennus vaanii varmaan pimeän & syksyn tullessa, mutta kyllä se siitä taas kun saadaan lunta vähän. Tsemppiä! =)